sâmbătă, 11 februarie 2017

Acupunctura

Folosind acupunctura cu terapia cu celule stem pentru tratarea durerea neurologica și mai multe.
Pacientii care primesc tratament cu celule stem la Beike Biotechnology primesc, de asemenea, si tratamente care fac parte din medicina tradițională chineză (TCM). Acupunctura este un tratament de incredere pentru a imbunatati fluxul de sange al organismului, reduce durerile musculare și neurologice, si chiar sporesc eficiența terapiei cu celule stem.
Ce este acupunctura?
Acupunctura este un tratament care stimuleaza parti specifice ale corpului, folosind masajul, căldură, apasarea sau ace subtiri pentru a penetra pielea la diferite adâncimi. Aceste parti specifice sunt numite “puncte de acupunctura” un punct în care mușchiul, nervii și țesutul conjunctiv poate fi stimulat în mod simultan. Exista peste 350 de puncte de acupunctura poziționate pe 12 meridiane (cai) pe tot corpul. Stimularea acestor puncte activează calmarea naturala a corpului, precum și creșterea fluxului sanguin. Acest lucru este extrem de benefic pentru pacienții care fac tratament cu celule stem, deoarece intensifică răspunsul reparatoriu al tratamentului, crește mișcarea celulelor imune naturale, celule anti-inflamatorii și nutrienții cheie semnificativi în procesul de vindecare, astfel accelerând recuperarea și reabilitarea.
Care este procesul / procedura?
Atunci când se elaborează un plan de tratament începem cu o analiză non-invaziva a intregului corp cu ajutorul unui acugraph pentru a analiza dezechilibrul de energie a celor 12 meridiane ale organismului. O examinare fizică completă este, de asemenea, realizată și este luata în considerare specific cu starea fiecărui pacient.
Procedura este apoi foarte simpla, pacientul este plasat într-o poziție confortabilă, cu ajutorul personalului medical. După ce sta confortabil și pregătit, doctoral acupunctor va începe să insereze ace în punctele de acupunctură, conform planului de tratament. Acupunctorul va comunica cu pacientul pe tot parcursul procesului de inserție asigurandu-se ca aceste este bine. Confortul maxim este atins atunci cand tesiunea pacientului scade si organismul se relaxezeaza. Pacientii vor putea comunica cu un cadru medical în orice moment și după 20-30 de minute acele vor fi scoase fara durere.
ATENTIE: Ca in cazul oricarui tratament medical, nu exista garantii. Rezultatele variaza de la pacient la pacient, chiar si cu un diagnostic asemanator, deoarece fiecare organism este unic pentru fiecare pacient in parte. Din cauza acestui fapt, noi nu putem garanta cu certitudine existenta unui anumit rezultat. Noi NU folosim celule embrionare sau fetale în nici unul din tratamentele noastre.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu